LILA

LILA 2013-11-25

comentaris

 1. per: Margarita - 26-11-2013
  1  

  ADEU PRINCESA

  El teu record ens acompanyarà sempre, tú has estat una d'aquelles criaturetes tant especials per nosaltres, la teva extrema por ens feia petir molt, però de cop, vas anar a formar part d'una familia excepcional que amb el seu amor vàren conseguir que la teva vida fos del tot feliç, després va arribar la Bimba, la teva companya de joc i de vida. Un petó molt gran per tú i per tots els nostres estimats companys que estàn en aquest cel tant ple de pau.
  Sempre, sempre estaràs en el nostre record.
 2. per: Montserrat Aguilera - 27-11-2013
  2  

  PETITA!!

  No et vaig conèixer però se la teva història. Sempre que se'n va un dels nostres ens queda un buït molt difícil d'omplir.

  Tenim en el nostre cord un raconet per tots vosaltres i en ell sempre estarás tu Lila.

  Moltes llepadetes!!
 3. per: Carme - 28-11-2013
  1  

  Gràcies Lila, de part de'n Joe i familia.

  En Joe "germà de la Lila" ens demana publiquem aquestes frasesGracies Lila, Gracies per tot el carinyo que ens has donat. Gracies per ser com eres. Gracies per cuidar de l´avia. Gracies per ser el suport de la mama. Ella especialment i tots els que t´hem conegut et trovarem a faltar molt. Com es ja sabut per tots els que tenim animals, ens doneu sempre molt més del que nosaltres us podem mai donar a vosaltres. Gracies Lila
 4. per: Carme - 01-12-2013
  2  

  Josefina Prat, escriu aquest comiat per a la Lila

  Lila carinyo, fins ara no he pogut exterioritzar els meus pensaments i com et trobo a faltar!
  Aquests 8 anys q hem estat juntes m has donat tot i mes. El teu amor incondicional, la teva mirada q sense dir res ho deies tot, les teves caricies quan volies q et toques i amb la poteta em deies q no et deixes d acariciar-te. Son tantes i tantes coses q nomes tu i jo sabem! Son tantes les vivencies q hem tingut q sempre et portare en el meu pensament i en el meu cor! Se q ens tornarem a trobar en aquell cel q desitjem anar tots els q us estimem!
  Testimo Lila i se q tu tb m estimaves!
  Descansa en pau en aquest cel blau. Petonets. Mami