TRO

TRO 2012-01-27 El nostre Tro ja ha deixat les seves mancances físiques enrera i ara ja és lliure i sense càrregues en aquell cel que sabem tenen tots els gossos i en que més d'un volem anar-hi a parar.
Has tingut molt bona vellesa Tro y sabem que els teus últims anys han estat plens d'amor cap a tu.

comentarios

 1. por: Carme - 29-01-2012
  1  

  Descansa tranquil Tro.

  Tro, ens vas arribar ja gran, amb problemes de vista i oïda i això et feia ser desconfiat. Se't tenia que anar sempre per davant per evitar que t'espantesis.
  No era fàcil que sortisis en adopció, però més d'una vegada hem tingut l'alegria de veure com hi ha moltes persones disposades a donar una segona oportunitat de felicitat a qui semblava que ja les havia perdudes totes.
  En el teu cas, va ser en Tomàs qui amb tota la paciència del món és va fer càrrec de tu i us vareu convertir en dos bons companys.
  Va arribar el moment d'anar-te'n i en Tomàs va estar amb tu fins el moment dur de l'adeu.
  jo també et vull dir adeu Tro, descansa allà on estiguis i a nosaltres ens queda el saber-te feliç i content els teus últims anys.
  un petonet Tro.
 2. por: OLGA - 29-01-2012
  2  

  Bon Viatge Tro !!

  Sempre que marxa un de vosaltres l'acomiad es molt trist ja que sempre deixeu la vostra empremta.. En el teu cas et diré que has tingut molta sort de trobar el Tomàs i que els teus últims anys han sigut molt bons...
  Tu i tans altres ja formeu part de la nostra historia i sempre os recordarem..
  Bon viatge Tro !!
  Un petó
 3. por: MARIA JOSE - 29-01-2012
  1  

  ALGUN DIA NOS VOLVEREMOS A ENCONTRAR...

  Tro,guapo,que pena me da tu adios....por lo menos sé que tus últimos dias has estado arropado con cariño y amor y que te han cuidado como te mereces.Algún día nos volveremos a encontrar... .No te olvidaré GUAPO.
 4. por: Josep M. Pepa i Victòria - 29-01-2012
  2  

  Bon Viatge

  El Tro es feia estimar, com tots els nostres gosos, pero per ser vellet i amb mancances fisicas es feia estimar mes i amb paciencia y carinyo no era dificil fer-se amic d'ell, i va tindre la sort de poder pasar els seus ultims anys de vida estimat per en Tomas i amb les comoditats de una llar.

  Sempre et recordarem Tro
 5. por: Montserrat Aguilera - 30-01-2012
  1  

  AI CARINYO UN ALTRE QUE S'EN VA

  Tro, et vaig conèixer molt poquet, però se que has dut una bona vida, just al final de la teva etapa, per que?, dons per que vas contar amb tot l'amor d'en Tomas que et va adoptar i et va cuidar fins el darrer moment.

  Desitjo que juguis en el cel on trobarás a alguns dels nostres amics.

  Descansa també i que siguis feliç on et trobis.

  Un petó!
 6. por: SANDRA - 31-01-2012
  2  

  Tro

  Us estimem i us cuidem tant , que un cop ja us han adoptat encara anem a la protectora a passejar i us recordem pensant:
  !Aquesta gàbia estava el Tro i ja té una llar!
  No era fàcil trobar un adoptant però tu vas trobar al Tomàs que t'ha estimat i cuidat.
  Tro, no marxaràs mai del nostre cor.
  Una abraçada Tomàs.