ELS PRIMERS DIES

2-9-2007 - Nota sobre NIT

Foto 1 de 2     |  

NIT
 
La primera nit nerviosa. Era d'esperar.
L'endemà i la resta de dies molt tranquila. Ara, cada vegada més, té moltes ganes de jugar. És molt llesta i respon bastant bé a les normes que li imposem, però com qualsevol "petit" mira de saltar-se-les. Amb les persones que vénen a casa es mostra molt afectuosa.

La veina del costat té una gossa (una golden) i s'han fet molt amigues. El primer dia, va saltar per la tanca entre els arbres per anar a casa de l'altra gossa. Naturalment ja hem posat un tancat més segur.Quan se senten, es busquen i donat que sabem que l'altre gossa està bé, hem fet visites a casa seva o bé ella a vingut a casa nostra. Juguen moltissim i l'altra li accepta totes les "perreries".

És carinyosa, necessita el contacte visual amb nosaltres. Durant el dia la tenim al jardí.Ja se l'ha fet seu i sovint hi amaga els seus petits tresors A la nit, que encara la fem dormir al garatge, és un turment per a ella, perquè li costa quedar-se tranquila. Cada dia ens resulta més difícil deixar-la sola a la nit, perquè ella ja ha aprés els mecanismes que fem sevir per deixar-la. Pensem que quan pugui dormir al jardí tot serà més natural.

Els meus fills estan encantants i, com nosaltres, van aprenent què significa tenir un gos en tots els aspectes: responsabilitat, educació, companyia...
Us envio alguna foto
Gracies per el vostre interés i en la mesura que pugui us faré arribar més notícies

comentarios

 1. por: Pol - 02-09-2007
  1  
  Sin comentario
 2. por: Pol - 02-09-2007
  2  

  Que guapa!!!

  Com ha crescut la Nit!!! Qui l'ha vista i qui la veu... Sobre lo del contacte visual i la necessitat de tenir algú sempre aprop, és normal... Es va passar molts dies sola amb una corretga de mig metre en una obra, i ara que s'ha acostumat a viure amb bona gent no ho vol perdre per res del món!!!

  Bé, m'alegro moltíssim de veure com evoluciona la Nit. Es mereixia una bona família que la tractés com es mereix un "bitxillo" tan noble com aquest.

  Qualsevol dia em planto a casa vostra per fer-li una visita!!!

  Pol

Listado de seguimientos