Hola a tothom!

12-2-2014 - Nota sobre Frida

Foto 1 de 3     |  

Frida
Amb la germaneta....  
Soc la Frida,ja fa temps que no sabieu de mi, jiji i per aixo us escric.
Estic molt bé i molt contenta ja que ja fa casi tres anys que tinc una "mami" que em cuida i em mima molt, l'Anna, i junt amb el meu "papa", Miquel, fem moltes excursions i molta montanya!! per aixó deu ser que estic tan forta i em passo el dia buscant menjar per tot arreu, ja que el pinso no es el meu plat preferit!! jijij.
També tinc una "germaneta", una iguana que no s'en enfia massa de mi, potser es que soc massa gran per ella, pero m'ho passo be mirant com es mou i em distrec quan m'aburreixo jiji.
Bé doncs us deixo una fotos, una amb la germana, una de cap d'any, que la mami em va possar corbata i tot!! i l'altre del meu regal de reis, jiji que estic guapissima!! (i no per que ho digui jo...)
Aniré escribint de tant en tant per tenir coneixement de que estic estupenda.

Petoneeeets

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 13-02-2014
  1  

  HOLA GUAPA!!!

  Estás fantàstica!!!, m'agrada molt veure que ets estimada i que et tenen tant mimada i cuidada, això es molt bonic de veure com els nostres petits, troben families que els estimen.

  La veritat es que deu d'esser molt maco veure a la iguana, tant xula, com la foto en que la portes al cap, i de senyoreta amb la corbata i tant calentona amb el chandal.

  Be, la meva gosseta la Lexi que tambè es d'ADAM, em diu que ella també vol una corbata, ja ja.

  Moltes llepadetes petita!!.
 2. por: Esther - 13-02-2014
  2  

  Guapíssim el xandall...

  T'he de confessar una cosa, que potser encara no t'ho han dit: La iguana és adoptada, no és la teva germana biològica, saps? Però vaja, és igual, el que compta és l'amor, i aquí a casa teva ja es veu que no en falta.
  I parlant de tot, tu diràs que no se'n refia, però bé que se't puja al cap...
  Molts petons, llepades i saltirons, run-runs dels gats (que no sé jo si me'n refiaria amb la iguana), i abraçades de les mames des de Sant Boi.
 3. por: Carme - 13-02-2014
  1  

  Hola guapa!

  M'ha fet molta alegria saber de tu per que efectivament ara feia temps que ens tenies oblidats. Tot i que de tant en tant alguna noticia m'arribava. Sembla que hi han hagut canvis importants, i que la familia ha augmentat.
  Millor, més a estimar-te!
  La teva "germana" de color verd, molt xula i molt valenta!
  I molt bé celebrar el Nadal anant de guapa. Ara ja no és deu estilar, però fa temps, hi havia la dita de que "per Nadal qui res no estrena res no val".
  Doncs si la "mami" té ganes d'enviar-nos fotos i noticies teves, que sàpiga que seran molt ben rebudes.
  Una abraçada a la familia i rascadetes per la nena guapa, la Frida!

Listado de seguimientos