que bonica estàs!!

21-5-2009 - Nota sobre LILA

Foto 4 de 4     |  

LILA
 
Hola amics,

ja fa molt de temps uns 3 anys que em van adoptar, estic super mimada pero em diuen que soc molt bona encara que una mica poruga amb la gent que no conec, perque amb la gent de casa es a dir la meva familia me´ls estimo moltissim, us envio fotos perque ho veieu, ahir vaig anar a la peluqueria i em van deixar encara mes guapa.

Petons i llepades

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 22-05-2009
  1  

  HOLA LILA!!

  Hola bonica, no vaig tenir la sort de conèixer-te per que quan vaig arrivar a la prote, ja no hi eres, s'et veu molt maca i guapa, segueix així i sobretot estima als teus amos que tant han fet per a tu.

  Una llepadeta per tu i petons per la família!.
 2. por: Carme - 22-05-2009
  2  

  que n'està de maca!

  No us podeu imaginar la il·lusió que m'ha fet veure a la Lila, tan confiada i tan instal·lada a "casa seva", així, amb rotunditat.
  Per la prote, i en tants anys, han passat molts gossos, i sempre n'hi han uns quants que quedan molt ficats dintre, i dels que sovint surten a la conversa.
  Una d'elles es la Lila, un altra que també es molt recordada es la Rita, i suposo que en algun moment s'hauran trobat.
  La Lila com exemple clàsic de que tret de nosaltres, quan venia algú a veure gossos, s'amagava i no la veien.
  Estava destinada a estar amb vosaltres, està ben clar. No podia anar a un lloc millor, on us l'estimeu i ella hi està confiada.
  Moltes gràcies per aquest regal de ensenyar-nos una Lila tan feliç.
  Petons, abraçades i llepadetes, a repartir.

 3. por: Margarita - 22-05-2009
  1  

  L'ESTIMADA LILA

  Quina alegria més inmensa veure un altre cop a la noste tant estimada Lila. Com ens vas arribar al cor amb aquesta mirada tant dolça. Tant que patiem per tu i tornar a veure lo encantada de la vida que estàs fa que totes les nostre pors quedin en un no res. Recordes a la Lala, la Lula i la Lola? Feia riue tenir a 4 famelles amb aquests noms. Amb mi la Lala comparteix com tu l'estimació que tant os mereixeu. Que siguis feliç molt i molt temps al costant de qui t'està donan tant d'amor.
 4. por: OLGA - 23-05-2009
  2  

  Felicitats Lila!!

  Que bé Lila, quina sort que vas fer al trobar a la teva familia, per les fotos es veu que estas molt bé i molt tranquila sense tindre les pors que tenies a la prote, quins records...
  M'agradat molt saber de tu, vas ser molt especial a la prote i et vem estmar molt tots els voluntaris.
  Es una alegria rebre aquests seguiments ja que aixo ens dona força per continuar amb aquesta tasca que avegades es tan dura, pero que quand veiem lo feliços que estan alguns dels nostres gossets ens fa pensar que val la pena tot el temps, l'l esforç i el carinyo que donem a cada un d'ells.
  Tu en especial Lila has sigut molt estimada per tots els voluntaris i ara veig que ho continues sent amb la teva familia
  Felicitats Lila!! has tingut la sort que tant et mereixes...


Listado de seguimientos