Quasi cinc mesos

24-2-2010 - Nota sobre Trufa

Foto 1 de 3     |  

Trufa
 
Hola a tots i totes. La trufa ja pesa 10'5 kg. Es comporta millor i controla més bé el tema del pipi. Ha fet molts amics al carrer i un dia d'aquests volem portar-la a veure a la seva germana Xufa. L'unica pega és que sembla que té alguns problemes per digerir alguns aliments i encara està amb un pinso especial i medicació, però és molt feliç.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 24-02-2010
  1  

  QUE GUAPA, ESTS TOTA UNA SENYORETA!!

  Però si no sembles la mateixa Trufa!!, estàs preciosa, amb aquest collar rossa tan bonic que portes i amb la lluentor del pel, que es veu que estàs molt ben cuidada.

  Del tema de les digestions, ja veuràs com d'aqui a no res tot passa i seràs encara molt mes feliç, per que de feliç ja s'et veu ben be que n'ets.

  Un petó carinyo!! i moltes abraçades pels teus amos.
 2. por: SANDRA - 24-02-2010
  2  

  Quina monada!!!

  Estas gaupissima, que be saber cosetes de tu i de com et va la vida amb la teva estupenda familia. Segur que si has arribat fins aqui aquets problemilles que tens se solucionaran , tens cara de salut i ets una cadellete preciosa.
  Molts petons i molta sort
 3. por: TERESA - 25-02-2010
  1  
  Hola Trufa i Nuria, que guapetona está la nena, i ja te 5 messos, el temps pasa volan, que contenta estic quan veig el vostres seguiment i veure les mevas nenes, be, ara ja no son mevas pero per mi sempre ho seran, com creixent i lo guapas que estan em fan sentir molt feliç.
  Una abraçada per totes dues i a veure si algún dia aconsegueixo vindre a veure-us.
 4. por: Carme - 25-02-2010
  2  

  Trufa bonica

  És un gust veure't crèixer i saber que ets estimada. Estàs molt bonica i vas camí de ser una gosseta preciosa. La Nuri ens diu que ets feliç i no ho dubtem gens, prou que es veu amb el teu posat relaxat.
  Tot i que segurament no sempre estàs tan tranqui i també deus tenir els teus moments de bellugamenta.
  Espero de veritat que aquests problemes de digestió es sol·lucionin aviat, per acabar de ser feliç del tot.
  Un petonàs, bonica!
 5. por: Anna - 26-02-2010
  1  

  Trufa guapetona

  Ja veig que la Trufa està ben guapa al mateix que la seva germaneta Xufa, que no paren de créixer! la veritat es que finalment si la Trufa es com la Xufa, podeu estar contents! ja que nosaltres ho estem de debò. Ja comença a ser molt obedient i la molt trapella és molt llesta! l’únic que està una miqueta cansant d'ella és el Harry, (el nostre gat) que sempre està sobre ell donant-li petons i mossegadetes.... Un petonàs molt fort a la Trufa de part de la Xufa i de nosaltres!
 6. por: Esther - 12-03-2010
  2  

  Ai Teresa...

  Quina gràcia, sempre seran una mica teves, després d'haver-les criades com vas fer. Segur que et fa molt feliç veure-les tan boniques i tan estimades.

  No deixeu d'enviar fotos i notes, que fa molta il·lusió!

Listado de seguimientos