Que és bèstia jugant!

12-5-2013 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 4     |  

Bonnie
Auxili, m'ataquen!  
Ei, al final les mames ja ens deixen córrer una mica pel camp, sobretot quan les agafem desprevingudes, com l'altre dia que la Lola es va asseure i ens va deixar anar, pensant-se que ens quedariem per allà a la vora... Ai, innocent! Vam arrencar a córrer com un coet (o dos coets) i vam trigar dues hores a tornar. Homeeee, és que en teníem ganes! També ens van deixar anar ahir amb la Mel (una perdiguera amiga nostra) i ens ho vam passar molt bé ensumant i perseguint-nos totes pels matolls.
La Fada es molt joganera, però el problema és que quan jo no tinc ganes de jugar insisteix, i la seva manera d'insistir és mossegar-me l'orella, i si no li faig cas se'm tira al damunt amb tota la boca oberta i m'enganxa el coll perquè la persegueixi. Es una pesada! Almenys quan hi ha altres gossos es posa a córrer amb ells (no li hem fet fotos corrent perquè necessitaríem una càmera d'aquelles superinstantànies).
També és molt expressiva, quan s'avorreix ho fa saber amb els seus bub-bups... que la sent tot el barri.
Vaja, sembla que es queda i m'hi hauré de conformar. Ens ho passem bé i està d'allò més integrada.
Llepades i remenades de cua, molts petons de les mamas, una "estirá" de la Fada i runs-runs dels gatons a tots (però a distancia prudent).


comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 13-05-2013
  1  

  CARAI BONNIE, QUINA COMPANYA MES BOJERES!!

  Ei Fada, para el carro "mujé", aixxx, es clar ets joveneta i per això tens tanta empenta.

  La veritat es que estás molt guapa i se't veu tant be, la Bonnie ja te una bona companya que et fará molta companyia i això si no us aneu garie lluny que les mames pateixen, jo a vegades també ho faig i la Montse es posa hitérica!!.

  Mimitos a rerpartir!!
 2. por: Carme - 13-05-2013
  2  

  carai nenes!

  Esteu fetes unes revolucionàries I de pas unes inconscients. Homeee, aixó de sortir per potes I passar estona I estona donant voltes, segur que és genial, pero penseu en les mames com pateixan.
  De totes maneres veig que us aveniu molt bé I a Fada sela veu vital a tope i pel que expliques potser fins massa I tot jeje
  Hauràs de tenir paciència amb aquesta moreneta. Com va el català de la noia?
  Se la veu llesta I segur que ja no té ni accent.
  Rascadetes pels runruns, abraçades a les mames I per vosaltres ... petonets!!!

Listado de seguimientos